Tuc Toppers – Bloginsiders voor LeukeRecepten

Tuc Toppers – Bloginsiders voor LeukeRecepten

Ik mocht weer meedoen aan een bloginsiders actie van Leuke Recepten, dit keer voor Tuc. Tuc zoekt namelijk recepten om hun Tuc’jes te beleggen. Je kan Tuc namelijk niet alleen als zoutje eten maar ook als toastje!

Hieronder de toppers die ik heb bedacht! Je kan de recepten natuurlijk ook gewoon gebruiken op een toastje. Maar ik moet zeggen dat ik zelf ook echt blij verrast was met Tuc als toastje!

 1. Paté met gekarameliseerde ui (zie hier voor het recept)

 2. Hummus met gekarameliseerde ui

 3. Blauwe kaas met gekarameliseerde ui

  Voor deze eerste drie hoef je niet heel veel meer te doen dan de Tuc’jes je besmeren met de paté, hummus of blauwe kaas en af te maken met een hoopje van de rode ui confituur. Je kan de gekarameliseerde ui zelf maken, maar natuurlijk ook in een potje kopen.

 4. Brie, gebakken peer en balsamico stroop

 5. Brie, honing en pecannoot

  Deze twee gaan de oven in! Leg een stukje brie op een Tuc’je Seeds & Chives, met een beetje honing over de brie voor de variant met pecannoot, en grill de brie 5 minuutjes in een voorverwarmde oven. Hmm super lekker van die warme brie! Ik heb hier de peer ook even gebakken in de pan met een beetje honing, maar je kan hier ook gewoon rauwe peer gebruiken. Een andere optie is de plakjes peer kort grillen voor van die mooie streepjes!
  De toastjes met brie kun je al van te voren klaar maken, druk dan wel voor het afkoelen de pecannoten alvast in de stukjes brie.

 6. Gebakken appel met blauwe kaas

  Snijd de appel in dunne plakjes en bak in een pan met een klein beetje boter of kokosolie en karameliseer met een beetje honing. Maak het toastje af met wat rucola en blauwe kaas!

 7. Pesto met parmaham

  Een makkelijke topper om af te sluiten! Besmeer een naturel Tuc’je of Seeds & Chives met pesto en leg er een stukje parmaham op. Nomnomnom!

 

 Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.