Naan tuna melt met gele curry

Naan tuna melt met gele curry

Je maakt mij zo blij met lekkere (warme) lunchgerechten. Dat kan variëren van een soep, restjes avondeten zoals een stukje quiche, een lauwwarme salade of een simpele tosti. Maar na de lunchbroodjes van naan met brie en serranoham die ik een tijdje geleden maakte, had ik het idee in mijn hoofd zitten om een tuna melt te maken met naan. En vanwege de combi met naan werd het een tuna melt met gele curry. Super simpel, maar mega lekker! Ik maakte deze als lunch met een deel van de gele curry saus die ik over had van een curry. Maar je kunt ook wat gele curry pasta aanlengen met kokosmelk.

 Gele curry saus

Ik maakte deze als lunch met een deel van de gele curry saus die ik over had van een curry. Mijn tip: schep voortaan als je een curry maakt, wat van de curry saus in een bakje. En bewaar deze om de volgende dag deze naa tuna melt te maken. Maar je kunt ook wat gele curry pasta aanlengen met kokosmelk. Gebruik dan bijvoorbeeld deze gele curry pasta van Fair Trade.

 

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor, kijk voor de temperatuur even op de verpakking van de naans die jij hebt gekocht.
  2. Laat het blikje tonijn uitleggen en doe de tonijn in een kom. Snipper de rode ui en snijd de tomaatjes in kleine stukjes en meng die samen met de gele curry saus door de tonijn.
  3. Proef de tonijnsalade en breng nog verder op smaak met zout en peper.
  4. Strooi wat kaas over je ongebakken naan, hierover de tonijnsalade en maak af met nog meer geraspte kaas.
  5. Bak de naan tuna melt af in de oven en strooi er nog wat gesnipperde lente ui over.

En tada.. super makkelijk maar een heerlijke lunch.

Krijg je geen genoeg van tuna melt? Maak dan deze tuna melt wraps!



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


The Baking Bucketlist - 2018